Waarom kies je Shark Attack the Game
voor je team of je klanten?

  • Maak het verschil met een cadeau dat plezier brengt, origineel is en impact maakt voor een betere wereld. Verras uw relaties en collega’s en help ons impact maken tegen plasticvervuiling en het verschonen van onze oceanen.

Waarom Shark Attack the Game als relatiegeschenk?

  1. Fun! Shark Attack is een hoogwaardig spel dat snel te leren en te spelen is. Door Shark Attack te schenken als cadeau draag je bij aan het bestrijden van oceaanplastic en plezier!
  2. Bewustwording. Hoe meer mensen Shark Attack kennen en spelen hoe meer de omgeving bewust wordt van het plastic probleem en de schade dat het aanbrengt aan ons zeeleven. Door Shark Attack te spelen met vrienden en relaties draag je al bij aan deze bewustwording.
  3. Voorkomen plasticafval. Kings of the Ocean investeert de opbrengst van producten in het voorkomen van plastic afval in landen en bij bedrijven die het meeste bijdragen aan de vervuiling van de oceanen. Zo investeren we herbruikbare producten en het gebruik van biologisch afbreekbare producten. Ook investeren we in vuilnisophaal systemen en nieuwe methode voor het recyclen en verwerken van plastic.
  4. Bestrijden plasticsoep. Kings of the Ocean investeert een deel van de opbrengst in het bestrijden van de plastic soep. We organiseren clean up evenementen en investeren in organisaties die dagelijks bezig zijn met het opruimen van de oceanen.

Waar gaat het geld naartoe?

Per verkocht spel halen wij direct een halve kilo plastic uit de natuur. Verder investeren wij in de groei en het uitbreiden van onze missie: plastic vrije oceanen en een gezonden zeeleven. Ook organiseren wij samen met organisaties opruimacties om direct een impact te maken.

Organisaties die onze missie steunen.

Meer vragen?
Hulp nodig bij je keuze?

E-mail ons op info@kingsoftheocean.com
en laat ons weten hoe we kunnen helpen!