Samen met jouw organisatie impact maken?

Elk jaar belandt er tussen de 5 en 13 miljoen ton plastic in de oceanen. Om dit probleem aan te pakken, is het cruciaal dat we actie ondernemen en alle mogelijke initiatieven steunen die kunnen bijdragen aan het verminderen van dit plastic probleem. Door Shark Attack the Game aan te schaffen, wordt er direct een halve kilo plastic uit de oceaan verwijderd, maar er zijn nog meer initiatieven waarbij we gezamenlijk kunnen zorgen voor een positieve impact.

Kings of the Ocean
Beach Clean-Up.

De stranden in Nederland zijn vervuilder dan velen denken. Zeker na warme zomerdagen. Ga samen met ons en je team op pad om afval verwijderen en te voorkomen dat het in de zee terechtkomt. Laat zien dat jullie organisatie opstaat tegen plastic vervuiling! Naast dat een schoonmaak actie goed is voor de natuur is het ook ontzettend gezellig om te doen. We sluiten de dag dan ook af met een hapje en een drankje. Afsluitend geven we ook advies hoe de actie goed op social media gedeeld kan worden.

Wil jij samen met jouw organisatie een leuke dag organiseren en direct bijdragen aan het plastic probleem? Neem dan contact met ons op via info@kingsoftheocean.com.

Shark Attack the Game als relatiegeschenk.

Per verkocht spel wordt er een halve kilo plastic uit de oceaan verwijderd. Hierdoor is het geven van Shark Attack the Game niet alleen leuk, er wordt ook direct impact gemaakt. Met Shark Attack the Game zul je jouw relaties of werknemers niet teleurstellen.

Buiten de positieve impact op het klimaat is Shark Attack the Game ook met gemiddeld 5 sterren beoordeeld op trustpilot door jong en oud!

Wil jij nou ook dit unieke relatiegeschenk bieden aan jouw relaties of werknemers? Neem dan contact op met info@kingsoftheocean.com.

Keynote over de impact van plastic vervuiling.

Gemiddeld consumeren we wekelijks 5 gram plastic, wat gelijk staat aan de hoeveelheid van een creditcard. Velen van ons zijn zich hier nog niet bewust van. Daarom heeft Kings of the Ocean een keynote ontwikkeld waarin we het plasticprobleem bespreken en mogelijke oplossingen presenteren, zodat zowel wijzelf als toekomstige generaties op een gezonde manier kunnen genieten van een schone planeet.

Wil je meer weten over de keynote van Kings of the Ocean over het plasticprobleem? Neem dan contact op via info@kingsoftheocean.com.

Gastles over de impact van plastic

Gastles over plastic vervuiling.

Het is belangrijk dat de nieuwe generatie zich bewust is van de impact van plastic en weet hoe ze er op een verantwoorde manier mee om kunnen gaan.

Kings of the Ocean heeft een interactief lespakket ontwikkeld voor basis- en middelbare scholen, waarbij jongeren worden uitgedaagd om oplossingen te bedenken voor de plasticvervuiling. Ze leren wat ze zelf kunnen doen en hoe we gezamenlijk het gebruik van wegwerpplastic kunnen verminderen.

Wil je meer weten over het organiseren van een gastles op jouw school? Neem dan contact op via info@kingsoftheocean.com.

Plastic uit de oceaan in Kenia.

Met elk verkocht spel wordt er een halve kilo plastic uit de oceaan gevist in Kenia, waar het plastic probleem groot is. Plastic afval verstikt de prachtige rivieren, meren en kustlijnen van Kenia met gevaar voor zowel het zeeleven als de menselijke gezondheid. Kings of the Ocean werkt samen met de lokale gemeenschap in Kenia om plastic uit de zee te halen en werkgelegenheid te creëren in een land waar dit enorm nodig is.

Het plastic wordt verantwoord afgevoerd en verwerkt zodat het niet opnieuw in de natuur terecht komt.

Organizations that support our mission.

More questions?
Need help choosing?

E-mail us at info@kingsoftheocean.com
and let us know how we can help!