HOE KINGS OF THE OCEAN IMPACT MAAKT

Met Shark Attack The Game draag jij bij door te spelen, wij door de opbrengst te investeren in het voorkomen van vervuiling, het schoonmaken van oceanen en het ontwikkelen van innovatieve producten die onze missie helpt meer impact te maken! Hier leggen we uit hoe we dat doen.

VOORKOMEN VAN PLASTIC VERVUILING

Jaarlijks beland er 33 miljard ton plastic in de zee. Als we plastic uit de oceanen willen krijgen is het van belang dat we naar de kern van het probleem kijken en daar actie ondernemen. Kings of the Ocean investeert een deel van de opbrengst van producten in het voorkomen van plastic afval in landen en bij bedrijven die het meeste bijdragen aan de vervuiling van de oceanen. Zo investeren we herbruikbare producten en het gebruik van biologisch afbreekbare producten. Ook investeren we in vuilnisophaalsystemen en nieuwe methode voor het recyclen en verwerken van plastic. 

 

BESTRIJDEN VAN DE PLASTIC SOEP

Plastic soep is een groot probleem in zowel de oceanen als binnenlandse wateren. Door plastic gebruik van de mens is er overal in de natuur plastic te vinden. Deze plastic vervuiling heeft een negatief effect op het milieu, veroorzaakt dierenleed en schaadt onze gezondheid. Kings of the Ocean investeert een deel van de opbrengst in het besttijden van de plastic soep. We organiseren clean up evenementen en investeren in organisaties die dagelijks bezig zijn met het opruimen van de oceanen. Zo draag jij direct bij aan minder plastic in de natuur door het spelen van Shark Attack The Game of het kopen van onze producten.

WE ZIJN PAS NET BEGONNEN

Om ervoor te zorgen dat Kings of the Ocean blijft groeien en we een grotere impact kunnen maken investeren wij een deel van de opbrengst in de groei van onze organisatie. Wij ontvangen geen donaties maar verkopen producten om zo ook plezier terug te geven voor een bijdrage aan het plastic probleem. Om de meeste impact te kunnen maken investeren we in onze mensen, nieuwe ideeën en het verspreiden van onze missie!